€ 749 van € 1.700 opgehaald

 45%
23 donaties in 1 maand

Help de kansloze gezinnen in Walgan Ghandah, Pakistan.

€ 749 van € 1.700 opgehaald
het verhaal

Mijn naam is Willem Tetelepta, met een aantal vrienden zijn we actief in de district Sheikhupura in het dorpje Walgan Ghandah. Er wonen hier ongeveer 100 gezinnen die wij voorzien via een voedselbank. We helpen kansloze kinderen en gezinnen in dit dorpje om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken. Dit doen we door een gezin te voorzien van een voedselpakket.

Een voedselpakket kost € 17,= per maand.

In deze regio betekent een lockdown nog méér armoede en honger. Ik doe dit liefdadigheidswerk in dit afgelegen dorp sinds 2016 om alle wees- en kansloze kinderen met hun gezinnen te onderhouden.

Zelf zag ik velen van de honger sterven en niet eens door het ebola of het coronavirus. 

Het aantal kansloze kinderen en arme gezinnen blijft groeien. Daarom zoek ik mensen om dit liefdadigheidswerk te ondersteunen en deze mensen niet te laten sterven van de honger!

De lokale bevolking is afhankelijk van donaties en de Pakistaanse regering geeft toe dat 60 miljoen inwoners straatarm zijn, vooral gezinnen in de dorpen hebben het zwaar. Door de lockdown leven er inmiddels 80 miljoen mensen in diepe armoede...

Ik vraag daarom jullie steun of je de kansloze kinderen, bejaarden en weduwen wilt helpen om deze moeilijke tijd door te komen met voldoende eten.

Mogen de mensen in het dorpje Walgan Ghandah op jullie steun rekenen?

Bedankt voor jullie vrijgevigheid!

Willem Tetelepta namens de mensen uit het dorp, Walgan Ghanda.

'Een samenleving die straatarm is, kan onmogelijk leven, laat staan opkomen'

UDATE 27 April 2020: BESTE GEVERS - Inmiddels is er een bedrag van € 200,= overgemaakt naar de beheerders van de voedselbank. Allemaal hartelijk bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Ik hoop binnenkort nieuwe foto's te plaatsen in de volgende update!

UDATE 04 Mei 2020: BESTE GEVERS - Inmiddels is er een bedrag van € 200,= overgemaakt naar de beheerders van de voedselbank, in totaal is er € 400,= overgemaakt. De mensen zijn zéér blij!!! Ik nodig alle mensen die ik benaderde minstens € 5.= te doneren, hartelijk dank voor jullie medewerking!

UDATE 11 Mei 2020: BESTE GEVERS - Inmiddels is er een bedrag van € 200,= overgemaakt naar de beheerders van de voedselbank, in totaal is er € 600,= overgemaakt. De mensen zijn zéér blij; na drie weken weinig of niets te eten!!! Ik nodig alle mensen die ik benaderde minstens € 5.= te doneren, hartelijk dank voor jullie medewerking! 

UDATE 18 Mei 2020 : BESTE GEVERS - Afgelopen week € 8,15 ontvangen dat is nogal karig zeg?! Ik nodig alle mensen nogmaals uit die ik benaderde minstens € 5.= te doneren, hartelijk dank voor jullie medewerking! 
Over de campagne
Beheerder:
Willem Tetelepta
Gestart op:
19 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie