€ 1.485 van € 2.000 opgehaald

 75%
50 donaties in 1 maand
Deze campagne is beëindigd.

Help Henri en Carola door een moeilijke tijd

€ 1.485 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

In verband met de coronavirus is het voor de mensen met een horecazaak een moeilijke tijd, zo ook voor Henri en Carola. En alsof dat nog niet genoeg was zijn ze tweede paasdag in de avond op geschikt door een brand in de CV ketel, een steekvlam kwam uit de pijp naar buiten. Gelukkig is de schade beperkt gebleven, door het snelle handelen (elektra en gas afsluiten). Alleen de CV ketel is van binnen beschadigd geraakt. Deze kon gerepareerd worden, maar bij Henri en Carola is het vertrouwen uit de CV ketel die nog maar 4 jaar oud was. Want stel je voor dat de brand niet optijd was opgemerkt, het is een bovenwoning (boven de zaak) waar hun kleine meid lekker lag te slapen......

Ze hebben contact gezocht met hun verzekering maar deze keren niks uit, omdat er verder geen schade is. De kosten voor een nieuwe ketel is dus voor hun zelf. Ondanks dat hun op en top verzekerd zijn.


Graag zouden wij hun een hart onder de riem willen steken in deze moeilijke periode, maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben wij jullie bij nodig! 

Doet u mee om hun te kunnen verblijden met een mooi eind bedrag?


Over de campagne
Beheerder:
Familie Dreise
Gestart op:
18 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie