€ 1.243 van € 3.500 opgehaald

 36%
80 donaties in 1 maand

Song for the people

€ 1.243 van € 3.500 opgehaald
het verhaal

Om de mens en maatschappij te helpen heb ik De SLiM! Schakel verzonnen. 16 experts, ik, een event-manager, een podcast-maker, een film-maker, een community-beheerder, zetten zich vrijwillig in om 16 online masterclasses te verzorgen. Een reeks van 8 voor organisaties en een reeks van 8 voor de mens. Zo helpen we mens en organisatie door de Corona crisis. Super fijn en heel mooie reacties geeft het.

Deel 1 afgerond

Nu is daar een heel mooi ding bij gekomen "The Song for The People" We hebben The Song of The People  5 mei gelanceerd en waren meteen al te horen op radio 5 van NPO met een interview en de song. We hebben via deze Crowdfunding €1253 opgehaald (nog €50 via mijn SLiM! Schakel als vrije donatie). De studio t.w.v. €1247 is daarmee betaald. Dank aan alle donateurs. Beluister de song alvast via https://kingdomofdesire.hearnow.com

Deel 2 Crowdfunding

We komen nu bij deel 2 van de Crowdfunding: We gaan de komende weken deze song zo veel mogelijk via radio en online programma's exposure geven samen met artiesten. We gaan deze ook zingen bij verzorgingshuizen. 

En we willen een videoclip maken, zodat we nog meer mensen kunnen bereiken, en daar hebben we nog geld voor nodig.

Het doel van de song en clip is, bij zo veel mogelijk mensen de boodschap te brengen om in verbinding te blijven, constructief samen door de 1,5 meter community te gaan, er zijn voor mensen die lijden en eenzaam zijn, zodat mensen hoop, inspiratie krijgen en de verbinding tussen mensen sterker wordt. Het is ook de enige manier om de song bekendheid te geven en iedereen te bereiken.

Zo steun ik mensen in de maatschappij en geef ik letterlijk "een song die hoop geeft aan de maatschappij, een steuntje aan de zangers en geluidsmensen die nu nog steeds thuis zitten. Ook creëeren wij hiermee de kans om de maatschappij ook de goede kant op laat bewegen. In plaats van terug gaan naar het "oude".

Want mensen zijn nog steeds angstig, eenzaam, staan onder druk, hebben stress en organisaties moeten omgaan met onzekerheid en andere vormen van werken. Die gunnen wij een steun in de rug. Voor zorg-, ziekenhuizen, ondernemers, organisaties en iedereen die zijn best doet om te helpen van keren van deze crisis.

Steun ons ook en we nodigen je uit voor een concert (online/ offline) waar we dit o.a. ook gaan spelen.

Groetjes en Stay safe. Alleen ga je snel, samen kom je verder!


Wouter Plevier

Heb je hulp nodig? Bel ons of neem deel aan De SLiM! Schakel. Het is gratis en het helpt je 100% zeker vooruit in je welzijn.

www.innerspective.nl/de-slim-schakel - Gratis masterclasses voor het welzijn van mens en organisatie


Over de campagne
Beheerder:
Wout Plevier
Gestart op:
16 April 2020
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie